SM kiepcontainers

Koop een SM kiepcontainer bij Milieu Concurrent om uw stort- en industrieel afval snel af te voeren. Onze kiepcontainers zijn gemaakt van een stabiel frame en zijn eenvoudig te verplaatsen. Met SM kiepcontainers creëert u een schoon en veilige werkomgeving voor uw werknemers. We leveren dit model in verschillende kleuren en u heeft de mogelijkheid om de container uit te breiden met aanvullende opties.

De voordelen van een SM kiepcontainer:

Prijs vanaf € 546,-
Tot 1500 kg draagvermogen
Leverbaar in vijf kleuren: oranje, rood, blauw, groen, grijs
CE-gekeurd
Diverse aanvullende opties, zoals kraanogen en hydraulische kiepinrichting
Makkelijk te verplaatsen dankzij stabiel frame

Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Show Filters

Toont alle 4 resultaten

SM kiepcontainer kopen
Bij Milieu Concurrent koopt u al vanaf € 546,- een SM kiepcontainer. Dit type kiepcontainer bestelt u eenvoudig in onze webshop. Plaats de SM kiepcontainer van uw keuze in het winkelmandje. Hier krijgt u direct te zien wat de transportkosten en de verwachte levertijd zijn. U hoeft de kiepcontainer niet meteen af te rekenen; wij bieden u de mogelijkheid om na levering te betalen.

Makkelijk te verplaatsen kiepcontainer
Een SM kiepcontainer is ideaal voor het verplaatsen van grote hoeveelheden afval. Dit in tegenstelling tot een normale rolcontainer. Onze SM kiepcontainers hebben een lage bouwvorm waardoor ze extra stabiel zijn. Een andere factor die zorgt dat de kiepcontainers stevig zijn, is het stabiele frame. Verder is dit type kiepcontainer beveiligd tegen afglijden en is de container eenvoudig te bedienen vanaf de bestuurdersstoel. U heeft bij Milieu Concurrent de mogelijkheid om uw SM kiepcontainer uit te breiden met diverse aanvullende opties:

Wielset draagvermogen
Hydraulische kiepinrichting
Olie- en waterdicht gelast
Verzinkte deksel
Vier kraanogen
Ons aanbod SM kiepcontainers
Het is belangrijk om na te gaan welk afval u gaat verplaatsen met uw kiepcontainer. Ga eveneens na om welke hoeveelheden afval het gaat voor u een kiepcontainer koopt. We hebben in ons aanbod SM kiepcontainers met verschillende capaciteiten; van een inhoud van 0,3 kubieke meter tot een inhoud van 1 kubieke meter. Tot slot raden we u aan om bij uw bestelling te letten op de kiephoek van de container. Hiermee zorgt u ervoor dat u een kiepcontainer koopt die goed past bij uw afvalcontainer.

Andere kiepcontainers van Milieu Concurrent
In onze webshop vindt u diverse soorten kiepcontainers. Hierdoor is er altijd een type dat aansluit bij uw wensen. Met een Ecoline kiepcontainer schaft u een goedkoop exemplaar aan dat een stevige opvangbak heeft. GK kiepcontainers hebben een grote kiephoek waardoor ze extra gebruikersgemak bieden. Ook hebben we SRM kiepcontainers die een handig afrolmechanisme hebben.

Persoonlijk advies bij het kopen van een kiepcontainer
Wij helpen u graag bij de aankoop van een geschikte SM kiepcontainer. Neem gerust contact met ons op voor een advies op maat. Bel 035 533 7830 of stuur een e-mail naar info@milieuconcurrent.nl.