Kiepcontainers

Een kiepcontainer is een efficiënte transportoplossing en biedt meer ruimte dan een standaard rolcontainer. Zo creëert u een schone en veilige werkomgeving. Met behulp van een heftruck kunt u eenvoudig grote hoeveelheden materiaal of afval verplaatsen. Bij de Milieu Concurrent kunt u onder andere terecht voor kiepcontainers met een grote kiephoek of een schaarkiepmechanisme.

De voordelen van onze kiepcontainers zijn:
– Eenvoudig te bedienen
– Draagvermogen van 750 tot 2.000 kg
– Diverse aanvullende opties mogelijk
– Al vanaf € 560,-
– CE-gekeurde kiepcontainer

De kiepcontainers zijn direct in onze webshop te bestellen. Wilt u meer informatie of een persoonlijk advies op maat? Onze vakmensen zitten voor u klaar. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 035-533 78 30. U kunt ook mailen naar info@milieuconcurrent.nl.

Show Filters

Toont alle 24 resultaten

Show Filters

Toont alle 24 resultaten

Kiepcontainer

Binnen het kiepcontainer assortiment van De Milieu Concurrent vindt u vier types kiepcontainers. Dit zijn de kiepcontainers met schaarmechanisme (SM), kiepbak met schaar- en rolmechanisme (SRM), kiepcontainer met een grote kiephoek (GK) en de economische kiepcontainer met afrolmechanisme (Ecoline).

Kiepcontainers zijn perfecte hulpmiddelen om stortgoed zoals schroot, metaalafval, zand, papier, maar ook mest mee af te voeren. Met het speciale afrolmechanisme kunt u de kiepcontainer legen via de heftruck in een vloeiende beweging, zonder horten en stoten. De Milieu Concurrent verkoopt kiepcontainers in diverse maten, van 150L tot 2.100L, en deze containers zijn eveneens leverbaar in diverse kleuren: RAL 3000 Rood, RAL 2000 Oranje, RAL 5012 Blauw, RAL 7005 Grijs en RAL 6011 Groen.

Kiepbak heftruck

Kiepbakken zijn goed hanteerbaar met een heftruck, want de kiepbakken zijn voorzien van inrijdkokers met een beveiligingsmechaniek tegen ongewenst kiepen of afglijden voor de heftruck. Bovendien kunt u de kiepcontainer gemakkelijk vervoeren met een heftruck en daarnaast vanuit de bestuurdersstoel van de heftruck kiepen door de kiepcontainer met het trekkoord te bedienen. Door dit kiepsysteem is afvalstorten eenvoudig. Uw werkt efficiënter met behulp van een combinatie kiepbak heftruck, omdat u verzamelen, vervoeren en storten van allerlei soorten stortgoederen vakkundig aanpakt met kiepcontainers.

Kiepcontainer kopen

De kiepcontainers van De Milieu Concurrent zorgen voor een opgeruimde en veilige werkomgeving. Omdat uw werkzaamheden eenvoudiger worden door de kiepcontainer kunt u meer werk verzetten in minder tijd. Bovendien helpen de uitstekende kiepmechanismes, de stabiele frames en de afglijdbeveiliging ongelukken op de werkvloer voorkomen.

Onze kiepcontainers leveren we op verzoek (en tegen meerprijs) met extra uitbreidingsopties zoals een wielenset met extra draagvermogen, kraanogen of een verzinkte deksel. Overigens kunnen we de kiepbak ook waterdicht en oliedicht gelast leveren, mocht u vloeibare of lekkende materialen met de kiepbak vervoeren.

Vragen over kiepcontainers

Voor meer informatie over onze kiepcontainers, kiepbak heftruck combinaties en andere opslagmogelijkheden of transportmiddelen neemt u contact op met onze vakmensen via 035 533 78 30 of stuur een e-mail naar info@milieuconcurrent.nl.