GK kiepcontainers

Een GK kiepcontainer kopen met een extra grote kiephoek voor het eenvoudig verplaatsen van stort- en industrieel afval. De GK kiepcontainers zijn voorzien van extra stevig plaatstaal met een randprofiel. U zorgt hiermee voor een veilige en schone werkomgeving voor uw werknemers. Milieu Concurrent levert deze kiepcontainers in vijf verschillende kleuren en biedt u de mogelijkheid om de GK kiepcontainer uit te breiden met diverse aanvullende opties.

De voordelen van de GK kiepcontainers van Milieu Concurrent:

Draagvermogen van 750 kg tot 1500 kg
CE-gekeurd
Keuze uit vijf kleuren
Te koop vanaf € 511,-
Keuze uit aanvullende opties, zoals een wielset draagvermogen en waterdichte lassing
Zeer stabiel frame

Show Filters

Toont alle 6 resultaten

Show Filters

Toont alle 6 resultaten

GK kiepcontainers kopen

U koopt via onze website een GK kiepcontainer vanaf € 511,-. Bestel uw ideale kiepcontainer eenvoudig en snel bij Milieu Concurrent door deze in uw winkelwagen te plaatsen. U ziet dan direct wat de verwachte levertijd is en welke transportkosten verbonden zijn aan uw GK kiepcontainer. U hoeft de kiepcontainer niet direct af te rekenen, u heeft bij ons de mogelijkheid om na levering te betalen.

Container met grote kiephoek

Het grote voordeel van een GK kiepcontainer is dat deze containers geschikt zijn voor het vervoeren van grote hoeveelheden afval. Gewone rolcontainers zijn daar niet geschikt voor. GK kiepcontainers hebben een extra grote kiephoek waardoor ze nog handiger zijn in gebruik. De GK kiepcontainer beschikt over een extra stabiel frame en de lading is beschermd tegen afglijden. Het is bij aanschaf mogelijk om uw container uit te breiden met diverse extra opties:

  • Wielset draagvermogen
  • Verzinkte deksel
  • Vier kraanogen
  • Oliedicht gelast
  • Waterdicht gelast
  • Hydraulische kiepinrichting

Uw ideale GK kiepcontainer

We raden u aan om bij de aanschaf van een GK kiepcontainer na te gaan welk afval u ermee wilt verplaatsen. Verder moet u ook rekening houden met de hoeveelheid afval die u gaat verplaatsen. Wij hebben in onze webshop GK kiepcontainers met verschillende inhoudscapaciteiten. U koopt bij ons een GK kiepcontainer met een inhoud van 0,3 kubieke meter tot een inhoud van 1,5 kubieke meter. Tot slot is de kiephoek een factor waar u rekening mee dient te houden. Deze kiephoek moet altijd goed aansluiten op uw afvalcontainer.

Meer kiepcontainers van Milieu Concurrent

U vindt bij Milieu Concurrent niet alleen GK kiepcontainers. We hebben in ons assortiment verschillende soorten kiepcontainers. De Ecoline kiepcontainer beschikt over een stevige opvangbak en is relatief goedkoop in aanschaf. Het grote voordeel van de SRM kiepcontainer is dat deze eenvoudig te verplaatsen is. Verder hebben we ook SM kiepcontainers in ons aanbod, deze kiepcontainers zorgen voor extra stabiliteit.

Advies op maat

De Milieu Concurrent adviseert u graag over de meest geschikte GK kiepcontainer. Neem voor een vrijblijvend advies gerust contact met ons op. Bel naar 035 533 7830 of stuur een e-mail naar info@milieuconcurrent.nl.