Vatenklemmen

Voor het optillen van vaten en platen met een heftruck gebruikt u een vatenklem, vatengrijper of vatenkantelaar. Voor elke klus heeft Milieu Concurrent het juiste hulpmiddel. We hebben bijvoorbeeld vatengrijpers voor vaten van kunststof en metaal en dekselvaten met een inhoud van 60 liter en 200 liter. Of laat een klem op maat maken.

  • Uitstekende kwaliteit
  • Scherpe prijzen vanaf € 180,-
  • Voor elke klus een vatenklem
  • Laat uw vatenklemmen op maat maken

Weet u niet precies welk product u nodig heeft? Graag geven we u persoonlijk advies. Neem contact op met onze experts via 035 533 78 30 of mail naar info@milieuconcurrent.nl.

Show Filters

Toont alle 17 resultaten

Show Filters

Toont alle 17 resultaten

Wanneer u met een heftruck werkt en u moet vaten of platen tillen, is het aan te raden om gebruik te maken van gespecialiseerde hulpmiddelen zoals een vatenklem, een vatengrijper of een vatenkantelaar. Milieu Concurrent biedt voor iedere specifieke taak een passende vatenklem. In ons assortiment bevinden zich bijvoorbeeld vatengrijpers die geschikt zijn voor zowel kunststof als metalen vaten, inclusief dekselvaten die een capaciteit hebben van 60 tot 200 liter.

Vatenklemmen op maat

Bij Milieu Concurrent begrijpen we dat iedere toepassing zijn eigen vereisten heeft. Daarom bieden we niet alleen standaard vatenklemmen, maar ook de service om een vatenklem op maat te laten vervaardigen. Deze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat u een product krijgt dat precies aansluit bij uw specifieke behoeften en werkomstandigheden. Of het nu gaat om het hanteren van vaten in een kleine werkplaats of om grootschalige industriële toepassingen, wij zorgen voor een oplossing die werkzaamheden efficiënter en veiliger maakt.

Neem contact op via:

035 – 533 78 30

info@milieuconcurrent.nl

Veiligheid verhogen met een vatenklem

Veiligheid op de werkvloer is van het grootste belang, vooral bij het hanteren van zware of potentieel gevaarlijke materialen zoals chemische vaten. Onze vatenklemmen, ontworpen voor maximale grip en stabiliteit, minimaliseren het risico op ongelukken en letsel. Samen met onze deskundige advisering zorgt Milieu Concurrent ervoor dat u niet alleen de juiste uitrusting kiest, maar dat deze ook op de juiste manier wordt gebruikt. Wij staan garant voor kwaliteit en veiligheid, zodat u zich kunt concentreren op het werk dat gedaan moet worden.

Kwaliteit

De lange levensduur van onze producten betekent dat u ook op lange termijn kunt rekenen op uw vatenklem. Ze zijn bestand tegen de dagelijkse eisen van zwaar werk en de ruwe omstandigheden van industriële omgevingen. Bovendien staan we bij De Milieu Concurrent altijd klaar om ondersteuning te bieden. Met onze hulpmiddelen verhoogt u niet alleen de productiviteit, maar investeert u ook in de continuïteit en veiligheid van uw bedrijfsprocessen.

Andere artikelen bij De Milieu Concurrent

We voorzien u graag van nóg meer artikelen om een veilige werkomgeving te creëren en prettig te werken.