Veiligheidskannen

Veiligheidskannen zijn onmisbaar voor de veilige opslag en transport van gevaarlijke stoffen. Ze zijn eveneens cruciaal wanneer u vloeistoffen wilt overgieten; veiligheidskannen bieden hierbij de veiligste methode. Dankzij het ingebouwde vlamscherm in de veiligheidskan, wordt voorkomen dat de inhoud ontvlamt mocht de vloeistof vlamvatten. Voor een gecontroleerde uitschenking van gevaarlijke stoffen, zijn onze kannen altijd uitgerust met een flexibele slang, een tapkraan of de mogelijkheid om een losse schenktuit te gebruiken. Bij Milieu Concurrent bieden we tevens de optie om de trechter apart aan te schaffen, zodat u deze op meerdere veiligheidskannen kunt toepassen. Ons aanbod omvat veiligheidskannen vervaardigd uit metaal, kunststof en roestvrijstaal.

Advies van de Milieu Concurrent

  • Onze specialisten adviseren u graag
  • Veilig overgieten, opslaan en transporteren van gevaarlijke vloeistoffen
  • Betalen na levering mogelijk

Wilt u meer weten over een bepaalde veiligheidskan? Neem telefonisch contact met ons op via 035 – 533 78 30 of stuur ons een e-mail: info@milieuconcurrent.nl. Onze specialisten beantwoorden uw vragen graag.

Show Filters

Resultaat 1–30 van de 47 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–30 van de 47 resultaten wordt getoond

Ons assortiment veiligheidskannen

Veiligheidskannen spelen een cruciale rol in uw bedrijfsproces. Ze zijn niet alleen ontworpen om aan de strikte veiligheidseisen te voldoen, maar bieden ook praktische oplossingen voor het dagelijks gebruik. Door innovatieve ontwerpen, zoals lekvrije afdichtingen en zelfsluitende deksels, minimaliseren deze kannen het risico op morsen en verdamping van gevaarlijke stoffen, waardoor de werkplek veiliger wordt. Bovendien garanderen de robuuste materialen waaruit veiligheidskannen vervaardigd zijn, een lange levensduur en bestendigheid tegen de agressieve aard van vele chemische stoffen. Het gebruik van dergelijke kannen is een directe investering in de veiligheid en duurzaamheid van uw bedrijfsvoering, waarbij het welzijn van medewerkers en de bescherming van het milieu vooropstaan.

Veiligheidskannen metaal

Metalen veiligheidskannen voor het veilig en verantwoord handelen van kleine hoeveelheden brandbare gevaarlijke stoffen of als verpakking van de werkvoorraden.

Veiligheidskannen kunststof

Kunststof veiligheidskannen voor het veilig en verantwoord handelen van kleine hoeveelheden bijtende en corrosieve gevaarlijke stoffen of als verpakking van de werkvoorraden.

Veiligheidskannen reiniging

Diverse kannen voor het veilig werken met oplosmiddelen en reinigingsmiddelen en kannen voor het verantwoord weken en reinigen van onderdelen in oplosmiddelen.

Veiligheidskannen RVS

RVS veiligheidskannen de duurzame en mooie oplossing voor het veilig en verantwoord handelen van kleine hoeveelheden brandbare gevaarlijke stoffen of als verpakking van de werkvoorraden.

Transportkannen RVS

RVS veiligheidskannen de duurzame en mooie oplossing voor het veilig en verantwoord handelen van kleine hoeveelheden brandbare gevaarlijke stoffen of als verpakking van de werkvoorraden.

Afvalhouders

Diverse soorten afvalhouders specifiek voor het veilig verwerken van gevaarlijk, brandend en/of met oplosmiddelen verontreinigd afval of reinigingsdoek.

De wetgeving omtrent veiligheidskannen

Bij de omgang met gevaarlijke stoffen zijn er diverse wetten en regelgevingen van kracht, die afhankelijk zijn van het type onderneming en de specifieke stoffen waarmee wordt gewerkt. Een fundamenteel principe binnen deze regelgeving is dat alle materialen die potentieel gevaarlijk kunnen zijn voor het milieu, of de veiligheid en gezondheid van mensen en dieren, adequaat en veilig opgeslagen dienen te worden in daartoe geschikte kannen of containers, voorzien van het juiste etiket.

Veiligheidskannen voor verschillende hoeveelheden

We hebben verschillende maten en materialen veiligheidskannen in het assortiment. Voor elke stof is er een geschikte veiligheidskan te vinden.

Andere producten van de Milieu Concurrent

Op onze website verkopen we ook:

Neem contact op

Komt u er niet uit of wilt u meer informatie? Bel ons dan via 035 – 533 78 30 of stuur een e-mail naar info@milieuconcurrent.nl.