Veiligheidskannen Reiniging

Diverse kannen voor het veilig werken met oplosmiddelen en reinigingsmiddelen en kannen voor het verantwoord weken en reinigen van onderdelen in oplosmiddelen.

Advies van de Milieu Concurrent

  • Onze vakmensen geven u graag advies
  • Veilig werken met oplosmiddelen en reinigingsmiddelen
  • Betalen na levering is mogelijk

Wilt u meer weten over een bepaalde veiligheidskannen of reinigingssystemen? Neem contact met ons op via 035 – 533 78 30 of stuur ons een e-mail: info@milieuconcurrent.nl. Onze specialisten beantwoorden uw vragen graag.

Show Filters

Toont alle 11 resultaten

Veiligheidskannen reinigingssystemen

Ontdek de ultieme oplossing voor het reinigen van onderdelen en het veilig hanteren van vloeistoffen met onze reeks hoogwaardige veiligheidskannen. Onze collectie omvat dompelkannen, werkbankkannen en dispenser kannen, speciaal ontworpen voor industriële toepassingen waar precisie en veiligheid voorop staan. Elke kan is vervaardigd uit robuuste materialen die bestand zijn tegen de zwaarste chemische stoffen en biedt maximale lekbestendigheid en gebruiksgemak.

Dompelkannen

Perfect voor het grondig schoonmaken van metalen onderdelen, met een geïntegreerd dompelsysteem dat zorgt voor een gelijkmatige dekking en minimale verspilling van schoonmaakmiddelen.

Werkbankkannen

Ideaal voor het opslaan en reinigen van kleine tot middelgrote onderdelen op werkbanken. Deze kannen zijn ontworpen om ruimte-efficiënt te zijn zonder in te boeten aan functionaliteit, en bevatten een ingebouwd filter voor hergebruik van oplosmiddelen.

Dispenser kannen

Uitgerust met een handig dispenser systeem voor nauwkeurige dosering van reinigingsvloeistoffen, verminderen deze kannen verspilling en verhogen de veiligheid op de werkplek door het elimineren van morsen.

Elke veiligheidskan uit onze serie is makkelijk te onderhouden en reinigen, waardoor ze een goede investering zijn voor elke industriële omgeving. Verhoog de productiviteit en veiligheid op uw werkplek met onze betrouwbare en gebruiksvriendelijke veiligheidskannen.

Praktische oplossingen voor elke behoefte

Wij bieden uiteenlopende veiligheidsoplossingen, van standaardproducten tot maatwerk, en streven er voortdurend naar om aan uw specifieke behoeften te voldoen door praktische en betaalbare opties te leveren.

Heeft u vragen of wilt u graag persoonlijk advies?

Wij helpen u graag met maatwerkproducten en advies over voor het veilig gebruiken en opslaan van onze producten, ook als het gaat om PGS 15 voorschriften.