Vatenhandling

Het intern transporteren van gevaarlijke stoffen en losse vaten doet u veilig en gemakkelijk met onze producten voor vatenhandling. De Milieu Concurrent heeft een ruim assortiment aan heftruck appendages, zoals vatenheffers, afvalcontainer handling, lasthaken, lastkranen, vatenkantelaars, vatenklemmen en kiepcontainers. We bieden daarnaast manuele vatenhandling oplossingen aan, zoals steekwagens, karren en transporthonden. Hoe groot en hoe zwaar uw vat ook is, er is altijd een gepaste vorm van vatenhandling.

Gevaarlijke stoffen transporteert u veilig
Gratis advies PGS 15
Gecertificeerde vatenhandling
Advies nodig over welk type vatenhandling u het beste kunt gebruiken in uw bedrijf? Neem contact op met de specialisten van de Milieu Concurrent, we helpen u graag vrijblijvend. Wilt u een van onze specialisten telefonisch spreken? Bel dan 035-533 78 30. Een mailtje stuurt u naar info@milieuconcurrent.nl.

Show Filters

Toont alle 24 resultaten

Show Filters

Toont alle 24 resultaten

 • Vatenheffer

  Het veilig en verantwoord verplaatsen van kunststof stop- en dekselvaten van 120 of 220 liter doet u met een vatenheffer van De Milieu Concurrent op uw heftruck. Door de grijparmen blijven de vaten tijdens het transport op hun plek.

  Bij De Milieu Concurrent ervaart u de volgende voordelen:

  • Veilig transport van chemicaliën
  • Gratis praktijkgericht advies
  • Betaling na levering mogelijk

  Heeft u nog vragen over onze vatenheffers of wilt u zich door een van onze specialisten laten adviseren? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag vrijblijvend. Om een van onze specialisten te spreken belt u naar 035-533 78 30 of u stuurt een mail naar info@milieuconcurrent.nl.

  Vatenheffer assortiment

   

 • Lasthaken

  Lasthaken zijn ideaal om grote en zware producten soepel, veilig en verantwoord omhoog te hijsen en te verplaatsen. Lasthaken zijn in verschillende industrieën te gebruiken. U bevestigt ze eenvoudig aan uw heftruck. De lasthaken van De Milieu Concurrent roteren en zijn voorzien van borgmechaniek, waardoor de veiligheid wordt gewaarborgd. Welke lasthaak u nodig heeft hangt af van het gewicht dat de hijshaak moet dragen. We verkopen hijshaken met een draagcapaciteit van 10002500 en 5000 kg. De lasthaak met een draagcapaciteit van 1000 kg is ontwikkeld om te liften met behulp van één lepel of kraan. Bij lasthaken met een draaggewicht van 2500+ kg gebruikt u beide lepels van uw heftruck.

  Assortiment Lasthaken

   

 • Lastkranen

  Heftruck Kraanarmen voor het liften en verplaaten van zware lasten.

 • Steekwagens & Karren

  Voor het ergonomisch transporteren van kleine en middelgrote lasten is is het raadzaam de rug te ontlasten en gebruik te maken van transportkarren.

 • Transporthonden

  Het (ver)plaatsen van meubels en overige items als bijvoorbeeld een veiligheidskast, is zwaar werk. Door deze items op transportrollers te zetten of te liften middels hefwagens loopt de (ver)plaatsing letterelijk op rolletjes.

 

Bekijk andere artikelen van De Milieu Concurrent

Bij De Milieu Concurrent kunt u ook terecht voor het kopen van opslagsystemen voor gevaarlijke stoffen. U vindt onder andere:

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over een van onze artikelen of wilt u deskundig advies ontvangen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 035-533 78 30 of een mailtje te sturen.