Vatenheffer

Het veilig en verantwoord verplaatsen van kunststof stop- en dekselvaten van 120 of 220 liter doet u met een vatenheffer van De Milieu Concurrent op uw heftruck. Door de grijparmen blijven de vaten tijdens het transport op hun plek.

Bij De Milieu Concurrent ervaart u de volgende voordelen:

Veilig transport van chemicaliën
Gratis praktijkgericht advies
Betaling na levering mogelijk
Heeft u nog vragen over onze vatenheffers of wilt u zich door een van onze specialisten laten adviseren? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag vrijblijvend. Om een van onze specialisten te spreken belt u naar 035-533 78 30 of u stuurt een mail naar info@milieuconcurrent.nl.

Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Show Filters

Toont alle 4 resultaten

Het transporteren van vaten

Voor het transporteren van vaten van diverse materialen en met verschillende draagvermogens biedt De Milieu Concurrent nog meer vatenhandling mogelijkheden aan in verschillende prijsklassen, zoals:

Bekijk nog meer artikelen in ons assortiment

De Milieu Concurrent heeft naast vatenhandling producten verschillende artikelen voor het opslaan van gevaarlijke stoffen en materiaal om veilig te kunnen werken. Bekijk ons assortiment:

Neem contact op met De Milieu Concurrent

Meer weten over vatenheffers of een ander artikel? Neem voor deskundig advies contact op door te bellen naar 035-533 78 30 of een e-mail te sturen.