Lasthaken

Lasthaken zijn ideaal om grote en zware producten soepel, veilig en verantwoord omhoog te hijsen en te verplaatsen. Lasthaken zijn in verschillende industrieën te gebruiken. U bevestigt ze eenvoudig aan uw heftruck. De lasthaken van De Milieu Concurrent roteren en zijn voorzien van borgmechaniek, waardoor de veiligheid wordt gewaarborgd. Welke lasthaak u nodig heeft hangt af van het gewicht dat de hijshaak moet dragen. We verkopen hijshaken met een draagcapaciteit van 1000, 2500 en 5000 kg. De lasthaak met een draagcapaciteit van 1000 kg is ontwikkeld om te liften met behulp van één lepel of kraan. Bij lasthaken met een draaggewicht van 2500+ kg gebruikt u beide lepels van uw heftruck.

Show Filters

Toont alle 3 resultaten

Show Filters

Toont alle 3 resultaten

Gelakt staal of verzinkt staal

Onze lasthaken zijn verkrijgbaar in regulier gelakt staal of met verzinkt staal. Kiest u voor een hijshaak van verzinkt staal, dan betaalt u daar een meerprijs over.

De lasthaken van verzinkt staal behandelen we met een beschermende laag, waardoor uw lasthaken minder snel gaan roesten. We raden aan voor een verzinkte variant te kiezen wanneer u de lasthaken vooral buiten gebruikt.

Klik op het gewenste product om de meerprijs en de specificaties te bekijken. Heeft u nog vragen over een van onze lasthaken? Neem dan contact met ons op. We helpen en adviseren u graag.

De Milieu Concurrent voor al uw opslagsystemen en transportartikelen

Werkt u met gevaarlijke stoffen? De Milieu Concurrent verkoopt allerlei producten om ze goed en veilig op te bergen en te transporteren. Daarnaast vindt u artikelen voor het waarborgen van uw eigen veiligheid, zoals nooddouches en oogdouches In onze webshop. Zo vindt u onder andere:

Advies nodig? Vraag het aan De Milieu Concurrent

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over lasthaken of een van onze andere artikelen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 035 – 533 78 30 of stuur een mail naar info@milieuconcurrent.nl. Onze ervaren en vakkundige specialisten beantwoorden graag al uw vragen.