Veiligheidskannen Kunststof

Kunststof Veiligheidskannen koopt u gemakkelijk online bij De Milieu Concurrent. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan veiligheidskannen, perfect voor het veilig opslaan en hanteren van vloeistoffen in diverse omgevingen zoals laboratoria, werkplaatsen en in de loods.

 

Advies van de Milieu Concurrent

  • Onze vakmensen adviseren u graag
  • Veilig transporteren, overgieten en opslaan van gevaarlijke vloeistoffen
  • Betalen na levering is mogelijk

Wilt u meer weten over een bepaalde kunststoffen veiligheidskan? Neem contact met ons op via 035 – 533 78 30 of stuur ons een e-mail: info@milieuconcurrent.nl. Onze specialisten beantwoorden uw vragen graag.

Show Filters

Toont alle 10 resultaten

Gecertificeerde producten van topkwaliteit

Onze veiligheidskannen zijn vervaardigd van hoogwaardige kunststoffen en bieden een duurzame oplossing voor uw opslagbehoeften. Met concurrerende prijzen in onze webshop en de mogelijkheid om te betalen na levering, bieden wij zowel kwaliteit als gemak.

Advies op maat voor uw veiligheid

Gratis en vrijblijvend adviseren wij over de optimale inzet van onze kunststof veiligheidskannen, zodat u verzekerd bent van de hoogste veiligheidsnormen in uw werkruimte. Voor een veilige en functionele omgeving, waar veiligheid van mens en milieu voorop staat.

Veiligheid staat voorop

Bij De Milieu Concurrent garanderen wij dat onze veiligheidskannen voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn voorzien van de nodige certificaten. Dit biedt niet alleen kwaliteitsgarantie aan de gebruiker maar ook zekerheid van veiligheid voor de toezichthouder.

Praktische oplossingen voor elke behoefte

Van standaardproducten tot op maat gemaakte oplossingen, wij zetten ons continu in om aan uw specifieke eisen te voldoen door middel van praktische en betaalbare veiligheidsoplossingen.

Heeft u vragen of behoefte aan persoonlijk advies?

Wij helpen u graag met advies op maat voor het veilig opslaan en gebruiken van onze producten, ook als het gaat om PGS 15 voorschriften.