Afvalhouders

Diverse soorten afvalhouders specifiek voor het veilig verwerken van gevaarlijk, brandend en/of met oplosmiddelen verontreinigd afval of reinigingsdoek.

Advies van de Milieu Concurrent

  • Onze vakmensen geven u graag advies
  • Veilig verwerken van afval
  • Betalen na levering is mogelijk

Wilt u meer weten over een bepaalde afvalhouders of andere systemen? Neem contact met ons op via 035 – 533 78 30 of stuur ons een e-mail: info@milieuconcurrent.nl. Onze specialisten beantwoorden uw vragen graag.

Show Filters

Toont alle 5 resultaten

Show Filters

Toont alle 5 resultaten

Veilige afvalhouders voor specifieke industriële toepassingen

Bescherm uw werkplek en milieu met deze geavanceerde afvalhouders, specifiek ontworpen voor het veilig verwerken van gevaarlijk, brandend en met oplosmiddelen verontreinigd afval. Deze containers zijn een waardevolle toevoeging aan elke industrie die hoge eisen stelt aan veiligheidsstandaarden en milieuverantwoordelijkheid.

Kenmerken en voordelen van afvalhouders:

  • Robuust design: onze afvalhouders zijn vervaardigd uit duurzame materialen die bestand zijn tegen corrosie en intensief gebruik, ideaal voor industriële omgevingen.
  • Veiligheidsvergrendeling: elk model is uitgerust met een veiligheidsslot om het risico op ongewenste toegang en kruisbesmetting te minimaliseren.
  • Speciale voeringen: voor afval dat verontreinigd is met oplosmiddelen, bieden onze houders een speciale voering die lekkage en verdamping tegengaat, wat zorgt voor een veiligere opslag.
  • Verschillende maten: kies uit een breed assortiment van formaten die passen bij kleine werkplaatsen tot grote industriële faciliteiten.

Toepassing

De afvalhouders zijn perfect voor laboratoria, fabrieken, en andere faciliteiten die werken met gevaarlijke stoffen. Ze verzekeren een veilige, schone en efficiënte afvalverwerking die voldoet aan de strengste regelgevingen.

Praktische oplossingen voor uw omgeving

Wij bieden diverse veiligheidsoplossingen, variërend van standaardproducten tot specifiek maatwerk. Ons doel is om voortdurend aan de behoeften te voldoen met zowel praktische als betaalbare opties.

Heeft u vragen of behoefte aan persoonlijk advies? Ons team staat klaar om u te ondersteunen met op maat gemaakte producten en deskundig advies over het veilig gebruik en de opslag van onze producten, inclusief naleving van PGS 15 richtlijnen.