Veiligheidskannen Metaal

Metalen Veiligheidskannen koopt u eenvoudig via De Milieu Concurrent. Ons uitgebreide aanbod van veiligheidskannen is perfect voor het veilig beheren van vloeistoffen in uiteenlopende settings zoals labs, werkplaatsen en bij u in de loods.

Advies van de Milieu Concurrent

  • Onze specialisten geven u graag advies
  • Veilig opslaan, overgieten en transporteren van gevaarlijke vloeistoffen
  • Betalen na aflevering mogelijk

Wilt u meer weten over een bepaalde metalen kan? Neem telefonisch contact met ons op via 035 – 533 78 30 of stuur ons een e-mail: info@milieuconcurrent.nl. Onze specialisten beantwoorden uw vragen graag.

Show Filters

Toont alle 10 resultaten

Gecertificeerde producten van solide kwaliteit

Onze metalen veiligheidskannen zijn gemaakt van stevig metaal en bieden een sterke oplossing voor uw bewaar-, vervoer- en schenkbehoeften. Met competitieve prijzen in onze online winkel en de optie om te betalen na ontvangst, combineren wij hoogwaardige kwaliteit met gemak.

Brandbare stoffen uitschenk met metalen kan

Metalen kannen zijn ontworpen voor het veilig uitschenken van brandbare stoffen, waardoor ze van belang zijn in diverse industriële toepassingen. Om de gebruiker te beschermen en mogelijke brandgevaren te minimaliseren, zijn deze veiligheidskannen intern uitgerust met een vlamscherm. Dit vlamscherm werkt als een barrière, die voorkomt dat eventuele ontstekingen tijdens het uitschenken zich kunnen verspreiden naar de nog aanwezige vloeistof in de kan. Hierdoor vermindert de kans op een grootschalige brand aanzienlijk, waardoor zowel de gebruiker als de omgeving beschermd zijn tegen potentieel gevaarlijke situaties.

Maatadvies voor uw veiligheid

We bieden kosteloos en vrijblijvend advies over het effectief gebruiken van onze veiligheidskannen, zodat u verzekerd bent van naleving van de hoogste veiligheidsstandaarden in uw werkplek. Voor een veilige en efficiënte omgeving, met de veiligheid van mens en milieu als speerpunt.

Veiligheid is prioriteit

Bij De Milieu Concurrent verzekeren wij dat onze metalen veiligheidskannen voldoen aan de striktste veiligheidsnormen en vergezeld gaan van benodigde certificeringen. Dit garandeert niet alleen de kwaliteit voor de gebruiker maar ook zekerheid van veiligheid voor de inspecteur.

Doelgerichte oplossingen voor uw specifieke behoeften

Of het nu gaat om standaardoplossingen of maatwerk, we blijven innoveren om te voldoen aan uw specifieke behoeften met praktische en kosteneffectieve veiligheidsoplossingen.

Vragen of behoefte aan gepersonaliseerd advies?

Ons team staat klaar om u te ondersteunen met op maat gesneden aanbevelingen voor het veilig bewaren en hanteren van onze producten. We kunnen u ook adviseren als het gaat om PGS 15 voorschriften.