SRM kiepcontainers

Koop een SRM kiepcontainer om uw stort- en industrieel afval eenvoudig af te voeren. Deze kiepcontainers zijn gemaakt van een stabiel frame en makkelijk te verplaatsen. De SRM kiepcontainers van de Milieu Concurrent zorgen voor een schone en veilige werkomgeving voor u en uw werknemers. De kiepcontainer is leverbaar in verschillende kleuren en uit te breiden met verschillende extra opties.

De voordelen van een SRM kiepcontainer:

Draagvermogen van 750 kg tot 2000 kg
Prijs vanaf € 546,-
Leverbaar in vijf kleuren
CE-gekeurd
Eenvoudig te verplaatsen
Diverse aanvullende opties, zoals een verzinkte deksel of vier kraanogen

Show Filters

Toont alle 7 resultaten

Show Filters

Toont alle 7 resultaten

SRM kiepcontainer kopen

U koopt bij de Milieu Concurrent een SRM kiepcontainer vanaf € 546,-. U bestelt de kiepcontainer van uw keuze makkelijk en snel in onze webshop. Plaats uw ideale SRM kiepcontainer in uw winkelmagen en u krijgt direct te zien wat de verwachte levertijd en de transportkosten zijn. Het is niet noodzakelijk om de kiepcontainer direct af te rekenen, bij Milieu Concurrent heeft u de mogelijkheid om na levering te betalen.

Eenvoudig te verplaatsen

Een kiepcontainer is, in tegenstelling tot een normale rolcontainer, geschikt voor het vervoeren van grote hoeveelheden afval en materiaal. SRM kiepcontainers zijn de originele kiepcontainers met een handig afrolmechanisme. Deze kiepcontainers beschikken over een zeer stabiel frame, zijn beveiligd tegen afglijden en u bedient de container makkelijk met een trekkoord vanaf de bestuurdersstoel. Het is eveneens mogelijk om de SRM kiepcontainer uit te breiden met een aantal extra opties:

  • Wielset draagvermogen
  • Verzinkte deksel
  • Vier kraanogen
  • Olie- en waterdichte lassing
  • Achteraf wielmontage

Verschillende SRM kiepcontainers

Voordat u een kiepcontainer koopt, raden we u aan om na te gaan welk afval u wilt verplaatsen met een SRM kiepcontainer. Ook de hoeveelheid afval is een factor waar u rekening mee dient te houden. Wij bieden SRM kiepcontainers aan met een inhoud van 0,3 kubieke meter tot een inhoud van 2,0 kubieke meter. Verder is het belangrijk om tijdens het bestellen op te letten op de kiephoek van de container. Zo zorgt u ervoor dat de kiepcontainer past bij uw afvalcontainer.

De kiepcontainers van de Milieu Concurrent

U vindt in onze webshop niet alleen SRM kiepcontainers. We hebben verschillende kiepcontainers zodat er altijd een is die bij uw wensen aansluit. Onze Ecoline kiepcontainers hebben een stevige opvangbak en zijn relatief goedkoop om aan te schaffen. Voor extra gebruikersgemak bieden we de GK kiepcontainer aan met een grote kiephoek. Wanneer u op zoek bent naar extra stabiliteit, is de SM kiepcontainer een uitstekende keuze.

Laat u adviseren over de ideale kiepcontainer

De Milieu Concurrent helpt u graag bij het vinden van de ideale SRM kiepcontainer. Neem daarom gerust contact met ons op voor persoonlijk advies. Bel hiervoor 035 533 7830 of stuur een e-mail naar info@milieuconcurrent.nl.