Ecoline kiepcontainers

Een Ecoline kiepcontainer is een efficiënte en effectieve transportoplossing. Deze kiepcontainers hebben een handig afrolmechanisme en zijn ruimer dan een standaard rolcontainer. Met een Ecoline kiepcontainer van de Milieu Concurrent heeft u een schone en veilige werkomgeving. Plaats de kiepcontainer op een heftruck en verplaats snel materiaal en afval. Ecoline biedt een groot assortiment kiepcontainers tegen een voordelige prijs. Deze kiepcontainers zijn in verschillende kleuren leverbaar en u heeft de keuze uit diverse aanvullende opties.

De voordelen van onze Ecoline kiepcontainers:

Draagvermogen van 750 tot 1500 kg
Te koop vanaf € 425,-
CE-gekeurd
Leverbaar in vijf kleuren
Veel keuze in aanvullende opties, zoals een verzinkte deksel of een hydraulische kiepinrichting
Makkelijk te bedienen

Show Filters

Toont alle 7 resultaten

Show Filters

Toont alle 7 resultaten

Ecoline kiepcontainer kopen

U koopt al een kiepcontainer van Ecoline vanaf € 425,-. Deze kiepcontainers bestelt u snel en eenvoudig in onze webshop. Plaats de gewenste Ecoline kiepcontainer in uw winkelwagen en u ziet direct wat de transportkosten en de verwachte levertijd zijn. Bij Milieu Concurrent is het mogelijk om na levering te betalen.

Makkelijk materiaal transporteren

Een normale rolcontainer is niet geschikt om grote hoeveelheden afval of materiaal te vervoeren. Een Ecoline kiepcontainer is een stevige opvangbak die u eenvoudig verplaatst met behulp van een heftruck. Deze kiepcontainers zijn handig te bedienen vanaf de bestuurdersstoel. Het zeer stabiele frame is beveiligd tegen afglijden zodat de lading altijd stevig vastzit. Het is mogelijk om de Ecoline kiepcontainer te voorzien van diverse extra opties:

  • Wielset draagvermogen
  • Verzinkte deksel
  • 4 kraanogen
  • Olie en waterdicht gelast
  • Hefboomroller opname
  • Hydraulische kiepinrichting
  • Dubbelterugslagventiel voor hydraulische aanbouw
  • Wijziging maatvoering inrijdkokers
  • Aanhanginrichting met dissel
  • Zijwaartse kiepuitvoering

Advies Ecoline kiepcontainer

Bij de keuze voor een van de Ecoline kiepcontainers speelt mee wat voor soort materiaal u wilt verplaatsen. Kiepcontainers van deze lijn zijn ideaal voor het verplaatsen van industrieel en stortafval. De kiepcontainers zijn leverbaar met een inhoud van 0.15 kubieke meter tot een inhoud van 2.10 kubieke meter. De kiephoek varieert; we raden u aan om bij het bestellen op te letten dat de container aansluit bij uw afval- of verzamelcontainer.

Andere kiepcontainers

Naast Ecoline kiepcontainers vindt u in onze webshop diverse andere soorten kiepcontainers. Als u op zoek bent naar een kiepcontainer die makkelijk te verplaatsen is, raden we u een SRM kiepcontainer aan. Onze GK kiepcontainers beschikken over een grote kiephoek voor extra gebruikersgemak. Daarnaast bieden we SM kiepcontainers aan die zorgen voor extra stabiliteit.

Persoonlijk advies door de Milieu Concurrent

Onze medewerkers voorzien u graag van een persoonlijk advies op het gebied van een geschikte Ecoline kiepcontainer. Neem telefonisch contact met ons op via 035 533 7830 of stuur een e-mail naar info@milieuconcurrent.nl.