Bodemklepcontainers

Een bodemklepcontainer is ideaal voor het opslaan en vervoeren van groot stortmateriaal, zoals karton, glas, metaal of hout. Via de grote klep aan de onderkant stort u al het vuil in één keer op de juiste plek. Het verplaatsen van de bodemklepcontainer doet u eenvoudig met een heftruck of kraan. De bodemklepcontainers zijn bij De Milieu Concurrent verkrijgbaar in verschillende RAL kleuren, van diverse formaten en met verschillende draagvermogens. Bekijk een specifieke bodemklepcontainer voor de specificaties.

Onze bodemklepcontainers:

Zijn beveiligd tegen afglijden van de heftruck
Hebben gladde binnenwanden
Zijn te bedienen met een trekkoord vanaf de bestuurdersstoel

Show Filters

Toont alle 7 resultaten

Show Filters

Toont alle 7 resultaten

Kies de juiste bodemklepcontainer
Onze bodemklepcontainers variëren in volume van 0,5 tot 2 kubieke meter, met een draagvermogen tussen de 1000 en 1500 kg. U heeft de keuze tussen stalen of verzinkt stalen containers. Daarnaast is het mogelijk verschillende accessoires bij uw container te bestellen, zoals wielen, een extra verzinkte deksel en bodemkleppen met gelakte of verzinkte centreerwanden.

Er kunnen meerdere bodemklepcontainers op elkaar worden gestapeld. Deze mogelijkheid vervalt uiteraard wanneer u wielen onder de container plaatst. Ga goed na welke bodemklepcontainer aan uw doeleinde voldoet. Weet u niet voor welke container u moet gaan? Neem contact met ons op! We helpen u graag met het maken van een keuze.

Deze producten zijn wellicht ook interessant
Neem ook eens een kijkje bij onze andere soorten kiepcontainers: Ecoline kiepcontainers, SRM kiepcontainers, GK kiepcontainers en SM kiepcontainers of artikelen in andere categorieën:

Lekbakken
Kantelbakken
Gasflessenopslag
Nooddouches
Oogdouches
Opslagkluizen
Vatenkantelaar
Vatenklemmen
Vatenhandling
Vatpompen
Veiligheidskannen
Veiligheidskasten
Stel uw vragen aan de Milieu Concurrent
Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 035-533 78 30 of een mail te sturen naar info@milieuconcurrent.nl.