Afvalcontainers en Inzamelcontainers

De Milieu Concurrent biedt u een diversiteit aan kiepcontainers, bodemklepcontainer en inzamelcontainers ontwikkeld voor het afvoeren van afval en bouwpuin. Degelijke en beproefde kwaliteit, en bovendien in meerdere toepassingen en formaten uit te voeren. Lees onder het assortiment verder over de meerdere opties van afvalcontainers en inzamelcontainers.

Naast de gelakte uitvoeringen leveren we ook een verzinkte uitvoering tegen de meerprijs zoals vermeld in de productomschrijving van ieder type container.

Show Filters

Resultaat 1–30 van de 33 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–30 van de 33 resultaten wordt getoond

Voorbeeld van een bodemklepcontainer

Bodemklepcontainers

Een bodemklepcontainer is ideaal voor het opslaan en vervoeren van groot stortmateriaal, zoals karton, glas, metaal of hout. Via de grote klep aan de onderkant stort u al het vuil in één keer op de juiste plek. Het verplaatsen van de bodemklepcontainer doet u eenvoudig met een heftruck of kraan. De bodemklepcontainers zijn bij de Milieu Concurrent verkrijgbaar in verschillende ral kleuren, van diverse formaten en met verschillende draagvermogens. Bekijk een specifieke bodemklepcontainer voor de specificaties.

Onze bodemklepcontainers:

  • Zijn beveiligd tegen afglijden van de heftruck
  • Hebben gladde binnenwanden
  • Zijn te bedienen met een trekkoord vanaf de bestuurdersstoel

Assortiment bodemklepcontainers en toebehoren

Silocontainers & vultrechters

Silocontainers zijn verkrijgbaar met wielen of heftruck inrijdkokers of een combinatie van beiden. U opent de containers met een schaarsluiting of schuifsluiting. Kies uit staande vultrechters of voor het vullen van big bags. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren met opties om verder naar wens aan te passen.

Hefapparatuur voor kliko’s

Met hefapparatuur voor kliko wordt het handelen en legen van afvalcontainers eenvoudig. Van heftruckarmatuur voor het heffen van één tot drie afvalcontainers tegelijk tot kantelaars voor het legen afvalcontainers.

Kiepapparaten

In ons aanbod vindt u ook diverse apparaten voor het eenvoudig kantelen of kiepen van inzamelcontainers en rolcontainers, met een heftruck of kraan.

Shovels

Shovels zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen en voor diverse toepassingen uitgevoerd met verschillende kiepmechanismen. Ook de bijbehorende werkkooien vindt u in diverse maatvoeringen en uitvoeringen in ons aanbod.

Inzamelcontainer

Een inzamelcontainer is ideaal voor het inzamelen en vervoeren van groot stortmateriaal, zoals karton, glas, metaal of hout. Middels een traverse stort u al het vuil in één keer op de juiste plek. Het verplaatsen van de inzamelcontainer doet u eenvoudig met een heftruck of kraan. Het is ook mogelijk om er vooraf al wielen onder te plaatsen. De inzamelcontainers zijn bij de milieu concurrent verkrijgbaar in verschillende kleuren, van diverse formaten en met verschillende draagvermogens. Bekijk een specifieke inzamelcontainer voor de specificaties.

Onze inzamelcontainers:

  • Zijn gevuld nog steeds drievoudig stapelbaar
  • Ledigen met een traverse bedienbaar met een trekkoord vanaf de bestuurdersstoel
  • Zijn te bedienen met een trekkoord vanaf de bestuurdersstoel

inzamel- en bodemklepcontainer

Kies de juiste inzamelcontainer

Onze inzamelcontainers variëren in volume van 0,3 tot 2 kubieke meter, met een draagvermogen van 500kg tot 2000 kg. U heeft de keuze tussen stalen of verzinkt stalen containers. Daarnaast is het mogelijk allerlei toebehoren bij uw container te bestellen, zoals wielen, een extra verzinkte deksel, kraanogen en een wielen set.

U kunt meerdere inzamelcontainers op elkaar stapelen. Deze mogelijkheid vervalt uiteraard wanneer u wielen onder de container plaatst. Ga goed na welke inzamelcontainer voldoet voor het beoogde gebruik. Weet u niet voor welke container u moet kiezen? Neem contact met ons op! We geven advies en helpen u graag met het maken van een keuze.

Andere soorten containers

Neem ook eens een kijkje bij onze andere soorten kiepcontainersecoline kiepcontainerssrm kiepcontainersgk kiepcontainers en sm kiepcontainers.

Stel uw vragen aan de milieu concurrent

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 035-533 78 30 of een mail te sturen naar info@milieuconcurrent.nl.