Opslagstellingen

Diverse opslagstellingen voor kleinverpakkingen en vaten

De Milieu Concurrent biedt een ruim assortiment van opslagstellingen voor kleine verpakkingen en blikken tot 200 liter vaten. In diverse uitvoeringen en materialen.

Voor praktijkgerichte adviezen bel 035 – 533 78 30 of mail naar info@milieuconcurrent.nl.

Show Filters

Resultaat 1–30 van de 34 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–30 van de 34 resultaten wordt getoond

Opslagstellingen

Opslagoplossingen, met name voor kleine pakketten en olievaten, zijn cruciaal voor het behouden van efficiëntie en veiligheid in diverse industriële sectoren. De term opslagstellingen verwijst naar de systematische aanpak van het opslaan van goederen op een manier die ruimte maximaliseert, gemakkelijke toegang garandeert en veiligheidsnormen handhaaft. Lees meer over de beschikbare opslagstellingen, met speciale aandacht voor kleinverpakkingen en olievaten, en hun belang voor veilige opslagpraktijken.

Soorten stellingen

Opslagstelling kleinverpakkingen

De opslagstelling kleinverpakkingen bestaat uit een ruim assortiment verzinkte opslagstellingen voor het verantwoord opslaan van kleinere verpakkingseenheden in een opslagruimte. Deze oplossing biedt u meerdere opslagniveaus en voldoende opvangcapaciteit met behulp van opvangbakken of legborden met eigen opvangcapaciteit.

Vaten opslagstellingen

De vaten opslagstellingen zijn ontwikkeld voor het verantwoord opslaan van 60 en 200 liter vaten in opslagruimten. Het systeem heeft meerdere opslagniveaus en voldoende opvangcapaciteit die via de aanbouwstellingen verder naar wens zijn uit te bouwen.

Tapstation

Ruim assortiment gelakt stalen, verzinkte en kunststof tapstations voor het veilig en verantwoord tappen of het afnemen van monsters uit 60 en 200 liter vaten. Voorzien van opvangcapaciteit en diverse opties.

Vatenrekstelling

Een vatenrekstelling of gestapelde vatenrek is een praktische oplossing voor het opslaan van liggende vaten in opslagruimten. Deze stelling is opgebouwd op elkaar geplaatste vatenrekken. Het is een slimme constructie en met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Tips van de expert voor efficiënte opslag

Efficiënt gebruik maken van opslagruimte is in ieder bedrijf van belang. We helpen u graag bij het maximaliseren van opslagruimte en geven tips specifiek gericht op opslagstellingen voor kleinverpakkingen en vaten.

  1. Maak optimaal gebruik van de beschikbare hoogte. Door hogere opslagstellingen te installeren, kunt u meer producten verticaal opslaan, wat leidt tot een beter gebruik van de ruimte.
  1. Kies voor opslagstellingen die aanpasbaar zijn. Systemen met verstelbare schappen kunnen gemakkelijk worden aangepast aan de grootte van de producten die worden opgeslagen, wat zorgt voor maximale ruimte-efficiëntie.
  2. Gebruik modulaire opslagoplossingen, zoals de vatenrekstellingen. Modulaire systemen kunnen worden uitgebreid of aangepast naarmate de opslagbehoeften veranderen, wat helpt om de ruimte optimaal te benutten zonder grote herinrichtingen.

Vatenopslag

Veilige vatenopslag is van levensbelang, vooral daar waar met vloeistoffen en chemicaliën wordt gewerkt. Het veilig en efficiënt opslaan van vaten vereist specifieke oplossingen die voldoen aan zowel veiligheids- als milieunormen. Bij de opslag van vaten moet u rekening houden met factoren zoals het voorkomen van lekkages, het beperken van blootstelling aan externe factoren en het garanderen van gemakkelijke toegang voor gebruik en inspectie. Speciale vatenopslagstellingen, uitgerust met lekbakken en gemaakt van robuuste materialen, zijn ontworpen om deze veiligheidsaspecten te adresseren. Ze bieden een stabiele en veilige opslagoptie, waardoor het risico op lekkages afneemt. Daarnaast kan het gebruik van op maat gemaakte opslagstellingen voor vaten bijdragen aan een betere ruimte-efficiëntie en een georganiseerde werkplek, wat weer ten goede komt aan de algemene productiviteit en veiligheid in het magazijn of de productiefaciliteit.

Op maat gemaakte oplossingen voor uw opslagbehoeften

Heeft u hulp nodig bij het creëren van een verantwoorde en efficiënte opslagruimte? Een op maat gemaakte opslagstelling, zoals De Milieu Concurrent aanbiedt, is een opslagsysteem dat specifiek ontworpen en gefabriceerd is om te voldoen aan de unieke eisen en behoeften van uw bedrijf. Dit houdt in dat de opslagstellingen niet standaard zijn, maar speciaal zijn aangepast aan de specifieke maten, gewichten, vormen, en soorten goederen die u wilt opslaan. U kunt ons telefonisch bereiken via 035 – 533 78 30 of mailen naar info@milieuconcurrent.nl.