Kantelbakken

Een kantelbak is eenvoudig te bedienen en is zeer efficiënt voor het verplaatsen van afval. Kantelbakken bieden veel ruimte, zelfs meer dan standaard containers, en zijn in diverse uitvoeringen leverbaar. Zo vindt u in ons assortiment kantelbakken met zwenkwielen, kantelbakken voor heftrucks en kantelbakken met een extra grote kiephoek. Door een kantelbak aan te schaffen bij Milieuconcurrent profiteert u van de volgende voordelen:

Breed assortiment kantelbakken
– CE- gecertificeerde kantelbakken
– Kantelbakken met draagvermogen van 750 tot 2.000 kg
– Eenvoudig om afval mee te verplaatsen
– Kantelbakken vanaf € 425,-
– Voor ieder doeleinde een geschikte kantelbak

Weet u niet precies welke kantelbak u nodig heeft? Bijvoorbeeld een kantelbak voor uw heftruck of een kantelbak met zwenkwielen? Graag geven we u persoonlijk advies. Neem contact op met onze experts via 035 533 78 30 of mail naar info@milieuconcurrent.nl.

Show Filters

Toont alle 24 resultaten

Show Filters

Toont alle 24 resultaten

Uw kantelbak bestellen

Bij de Milieuconcurrent vindt u diverse soorten kantelbakken die u eenvoudig online kunt bestellen. Volg het stappenplan voor een extra snel bestelproces:

 1. Vindt de juiste kantelbak.
 2. Selecteer het benodigde aantal lekbakken.
 3. Klik op ‘aan winkelmand toevoegen’ om de kantelbakken aan uw bestelling toe te voegen.
 4. Ga naar het besteloverzicht en controleer de bestelling.
 5. Alles in orde? Klik op bestellen.
 6. Vul uw gegevens en selecteer een betaalmethode. Hierna ontvangt u per mail een bevestiging van uw bestelling.

Handige kantelbak voor bulkwerk

Met een kantelbak wordt het afvoeren, storten en verwerken van grote hoeveelheden puin, zand, afval of ander materiaal een stuk eenvoudiger. Met behulp van de kantelbak kunt u namelijk snel en eenvoudig grote hoeveelheden materiaal verplaatsen. De kantelbakken hebben een maximale capaciteit door het gunstige lastzwaartepunt. Verplaats de kantelbak met een vorkheftruck en gebruik het handige trekkoord voor bediening vanuit de bestuurderstoel van de heftruck.

Kantelbak heftruck

Een heftruck is ideaal om kantelbakken mee te hanteren. De kantelbak beschikt over inrijdkokers voor de heftruck en is beveiligd tegen ongewenst afglijden of kiepen. Door het kantelsysteem van de kantelbak stort u het afval eenvoudig. Doordat de combinatie kantelbak heftruck het verzamelen en transporteren van allerlei soorten stortgoederen makkelijker maakt kunt u veel efficiënter werken.

Voordelen van werken met een kantelbak

Een kantelbak in uw werkomgeving heeft een aantal aantrekkelijke voordelen. Naast dat het een handige manier is om grote hoeveelheden puin of stortgoederen mee te vervoeren, is het ook een hulpmiddel dat bijdraagt aan een opgeruimde werkvloer. Daar kunt u uw voordeel mee doen door de kantelbak strategisch te plaatsen. U kunt bijvoorbeeld zorgen dat afval direct in de kantelbak wordt gegooid door de kiepbak op een plek te zetten waar regelmatig afval blijft rondslingeren.

Alle voordelen van kiepbakken op een rij:

 • Een kantelbak draagt bij aan een veilige omgeving
 • We kunnen een kantelbak geschikt maken voor iedere soort afval
 • Kiepbakken zijn eenvoudig te verplaatsen met een heftruck
 • Kantelbakken dragen bij aan een schone en opgeruimde omgeving
 • Onze hoge kwaliteit kantelbakken gaan een lange tijd mee

Verschillende soorten kantelbakken

De Milieuconcurrent verkoopt verschillende soorten en maten kantelbakken.  Onze kleinste kantelbak heeft een 0,15 kubieke meter inhoud met een draagvermogen van 750 kg en ons grootste en sterkste formaat tilt 2.000 kg in een 2 kubieke meter kantelbak. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de kantelbak van een upgrade te voorzien door bijvoorbeeld een stel wielen met verhoogd draagvermogen, kraanogen of een verzinkte deksel toe te voegen. We leveren ook olie- en vloeistofdichte kantelbakken voor het vervoeren en storten van vloeibare materialen. Voor specifieke productinformatie over kiepbaksoorten kunt u op de productpagina’s terecht.

Dit zijn onze kantelbak types:

 • SM: kiepbak met schaarmechanisme
 • SRM: kantelbak met schaar- en rolmechanisme
 • GK: kantelbakken met een grote kiephoek
 • Ecoline: economische kiepbak met afrolmechanisme

Kantelbak kopen bij De Milieuconcurrent

Twijfelt u over welke soort, maat of afwerking van de kantelbak u nodig heeft voor puin, afval of de verwerking van gevaarlijke stoffen? Wij denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw bedrijf. Neem gerust contact met ons op via telefoon op 035-533 78 30 of stuur ons een e-mail met uw vragen.